Amazing Thai massage & Wellness

Lider du ofte af spændinger og smerter i fødderne? Bare rolig, det er ganske normalt. Vores fødder bliver udsat for meget hver eneste dag, hele året rundt, men bliver alligevel ofte overset. Derfor bør du prøve fodmassage. Prøv også vores olie massage.

Smerter i fødderne

Hvis du har smerter i fødderne, lejlighedsvis eller kronisk, kan det påvirke hele din krop på en negativ måde. Smerterne kan betyde at din motorik og dine bevægelser bliver uhensigtsmæssige, og dermed kan smerterne udvikle sig til resten af din krop. Efter længere tid kan smerterne være årsag til at resten af din krop bliver overbelastet.
Fodmassage mod krampe

Kramper i fødder og ben kan være utroligt besværende at leve med, og kan også være svært at komme til livs. Varme og væskeindtag kan være med til at forebygge smerterne, og en professionel fodmassage kan hjælpe med at løsne spændinger og forbedre blodcirkulationen. Samtidig giver en fodmassage dig balance både psykisk og fysisk.
Trænger du til at give dine fødder tiltrængt pleje?

Book din tid til en afslappende fodmassage og få øget energi og velvære.
Fodmassagen giver en dejlig fornemmelse af afslappethed – ikke kun i fødderne, men i hele kroppen. Du får blødgjort og afspændt muskulaturen i fødder og ankler. Derudover vil en fodmassage medvirke til at din krop bedre kan skille sig af med skadelige affaldsstoffer.

Forkæl dine fødder – de skal bære dig gennem hele livet!

Fodmassagen foregår i vores fine lokaler i Frederikssund
Vi har åbent hver dag fra klokken 9 om morgenen til klokken 21 om aftenen.

Se vores lokaler her

Priser på fodmassage og Book din tid i dag

     60 minutter  priser   500.-
     30 minutter  priser   300.-

 

Online Booking