Amazing Thai massage & Wellness

Hvis du ikke er så glad for hård massage, er en olie massage det perfekte alternativ. En oliemassage er blid og afslappende, hvorimod en thai massage er hårdere.
Nogle mennesker kan have svært ved at slappe ordentligt af under en massage, hvis de for eksempel er nervøse for smerte og ømhed i kroppen. Det kan også være at de simpelthen bare ikke bryder sig om de dybdegående massageformer.

Ren wellness

Trænger du mere til en wellnessmassage af hele kroppen, er det olie massage du skal vælge hos os. Massøren kommer godt rundt på hele kroppen og løsner op for dine trætte og spændte muskler. Olie massagen er også meget anvendelig til blidt at behandle smerter i ryg, nakke, ben eller arme. Hvad enten dine smerter er kroniske eller du har fået en skade i forbindelse med sport, kan massagen afhjælpe og/eller forebygge.

Olie massage giver fornyet energi

Oplever du at du ofte er træt og uoplagt, så kan en olie massage hjælpe dig til at genfinde energien i din krop. Måske oplever du stress i din hverdag, eller savner overskud af andre årsager. Men en oliemassage får du et tiltrængt pusterum, hvor du giver din krop og dit sind lov til at få en pause fra hverdagens gøremål og bekymringer.

Blid massage

Massøren vil altid justere hårdheden af massagen efter dine ønsker, da alle mennesker er forskellige. Det er derfor vigtigt, at du også selv er opmærksom på, hvad din krop fortæller dig undervejs i massagen. Når du mærker efter og formidler dine ønsker videre til din massør, kan massagen blive tilpasset optimalt til netop dig. Oliemassagen er blidere end en traditionel thai massage.
Olie massage i køge, stevns og omegn
Efter olie massagen

Efter olie massagen vil du føle dig behageligt afslappet i hele kroppen, og føle at du igen er klar til at tackle hverdagen. Dine stresshormoner er kommet i bund, og energien vil begynde at vende tilbage til dig, både i din krop og mentalt.

Olie massagen foregår i vores flotte lokaler i Frederikssund.
Se vores lokaler her

Priser på professionel oliemassage:

     60 minutter  pris   500.-
     30 minutter  pris   300.-
    

Åbningstider er mandag-søndag 9.00-21.30

Online Booking